Uvjeti prodaje

Dobro došli na našu web stranicu!

Molimo da pažljivo pročitate Uvjete prodaje jer narudžbom putem www.duckass.net pristajete na iste. Prodavatelj koji stoji iza ove web stranice je obrt R dizajn sa sjedištem u Zagrebu, OIB 44921351171, a Kupac je svaka osoba, fizička ili pravna, koja popuni narudžbu sa minimalno jednim proizvodom i pošalje istu Prodavatelju.

Ukoliko niste suglasni s ovim Uvjetima nemojte koristiti ovu web stranicu u svrhu kupnje proizvoda, pribavljanja informacija o istima ili bilo koju drugu svrhu.
Za sve veće ili personalizirane narudžbe slobodno nam se obratite putem e-maila duckass@duckass.net.

Načini plaćanja

 • Direktna bankovna transakcija
  prilikom narudžbe dobiti ćete mail sa podacima za uplatu na račun Prodavatelja te točnim iznosom za uplatu.
  Kada uplata bude vidljiva Prodavatelju, kreće rok za isporuku.
 • Plaćanje kreditnim karticama 
  Kartica se tereti automatski. Prilikom naručivanja bit ćete preusmjereni na HT Pay Way sigurni sustav online naplate, gdje ćete dovršiti kupovinu unosom broja vaše kartice, sigurnosnog koda i datuma njezine valjanosti.
  Za sigurnost plaćanja i Vaših podataka brine se HT Payway, usluga online autorizacije kreditnih kartica HT-a. Plaćanje i autorizacija kreditnim karticama odvija se online u stvarnom vremenu. Posebnim sigurnosnim protokolima sustava zaštićeni su svi podaci svih sudionika u procesu kupnje preko interneta.
  Više pročitajte na: www.hrvatskitelekom.hr/poslovni/ict/poslovna-rjesenja/web-shop

 

Izjava o sigurnosti

HT PayWay primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između HT PayWay sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

Izjava o privatnosti

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Dostava
Naručene proizvode za nas isporučuje tvrtka General Logistics Systems Croatia d.o.o. na području Republike Hrvatske po cijeni od 4€ po paketu te će iznos dostave biti iskazan na računu prilikom naručivanja proizvoda. Uobičajeno vrijeme isporuke je 3-5 radnih dana od narudžbe ukoliko uz proizvod nije drugačije navedeno.

Ukoliko Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti naručeni proizvod, kontaktirati će kupca telefonski ili putem elektronske pošte, te ga obavijestiti o navedenom. Kupac ima mogućnost otkazati naručeni proizvod ili zatražiti zamjenski proizvod.

Ukoliko Kupac ne preuzme proizvod ili odbije preuzeti proizvod bez valjanog razloga, Prodavatelj zadržava pravo zahtijevati nadoknadu troškova manipulacije, transporta i drugih mogućih troškova.

Reklamacija
Prilikom preuzimanja pošiljke Kupac je dužan pregledati istu te ako ima neki prigovor e-mailom javiti Prodavatelju. Ukoliko se utvrdi da robu treba zamijeniti, Prodavatelj će to učiniti o svom trošku. Sukladno čl. 10 Zakona o zaštiti potrošača, Prodavatelj omogućuje svim Kupcima da svoje prigovore upute putem pošte na adresu Kumičićeva 2, 10000 Zagreb, odnosno putem elektroničke pošte na adresu duckass@duckass.net te će Prodavatelj obavijestiti Kupca o zaprimljenom prigovoru. Na sve primjedbe i prigovore Prodavatelj će odgovoriti najkasnije u roku od 15 dana od dana zaprimljenog prigovora.

Povrat
Ukoliko Vam se primljeni proizvod(i) iz bilo kojeg razloga ne sviđa(ju) ili nisu u skladu s Vašim očekivanjima nudimo mogućnost povrata sredstava sukladno zakonskim uvjetima i rokovima. Troškove dostave i povrata robe u ovom slučaju snosi Kupac. Artikli na sniženju se ne mogu vratiti.

U roku od osam (8) kalendarskih dana od dana dostave proizvoda Kupac ima pravo na povrat Proizvoda u slučaju:
• Kada je isporučen Proizvod koji nije naručen
• Kada je isporučen Proizvod oštećen, neispravan ili ima nedostatke

Upute za povrat proizvoda:

 1. Pošaljite nam e-mail najkasnije 8 dana nakon primitka proizvoda sa informacijama o proizvodu, datumu kupovine i zatražite povrat
 2. Proizvod koji vraćate ne smije biti korišten i mora biti u originalnom, neoštećenom pakiranju
 3. Nakon što dobijete suglasnost za povrat od obrta R dizajn, zapakirajte proizvod u originalno pakiranje i pakiranje za slanje, priložite original računa i pošaljite na:
  Obrt R dizajn
  Kumičićeva 2
  10 000 Zagreb
  Hrvatska
 4. Proizvod je Vaša odgovornost dok ne dođe do nas. Radi zaštite Vaših interesa savjetujemo preporučeno slanje paketa ili opciju praćenja slanja pošiljke.

Jednostrani raskid ugovora
Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača imate pravo, bez navođenja razloga, jednostrano raskinuti ugovor u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda, odnosno zadnjeg proizvoda iz narudžbe. Standardni informacijski obrazac za jednostrani raskid ugovora možete preuzeti ovdje.

U slučaju raskida ugovora, svaka je strana dužna vratiti drugoj ono što je primila na temelju ugovora. U slučaju jednostranog raskida Ugovora o kupoprodaji od strane Kupca iz članka 72. Zakona o zaštiti potrošača, Kupac je dužan isporučenu robu vratiti Prodavatelju o svom trošku, na adresu Prodavatelja.

Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom elektroničkom poštom, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona i adresu elektroničke pošte.

Krajnji korisnik je sukladno Zakonu o zaštiti potrošača odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koja je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.
Pravo na jednostrani raskid ugovora isključeno je u slučajevima navedenima člankom 74. Zakona o zaštiti potrošača.

Cijene
Prodavatelj se obvezuje jasno, vidljivo i čitljivo istaknuti iznos maloprodajne cijene sukladno članku 7. Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/14). Sve iskazane cijene proizvoda i cijene dostave su maloprodajne, izražene su u eurima, sa uključenim PDV-om obzirom da je obrt R dizajn u sustavu PDV-a. U cijene proizvoda nisu uključeni troškovi dostave već će oni biti zasebno istaknuti na računu. Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i/ili plaćanja i mogu se promijeniti bez prethodne najave.
Prodavatelj je ovlašten mijenjati cijene bez prethodne obavijesti, kao što je ovlašten bez prethodne obavijesti mijenjati cijene isključivo za Online kupovinu.

Autorska Prava
Sva autorska prava zadržava obrt R dizajn i autorica te vlasnica obrta Lana Hudina. Kupnjom bilokojeg proizvoda ne kupujete prava na ilustraciju ili reprodukciju istog/iste, osim ako zasebnim ugovorom nije utvrđeno drugačije. Svako neovlašteno korištenje sadržaja objavljenog na ovoj web stranici (tekstovi, vizuali, baza podataka i programerski kod) smatrati će se kršenjem autorskih prava i podložno je pravnoj proceduri.