Kako je sve počelo

←Znamenitosti grada Zagreba

Ovi crtežići su zaslužni za izgradnju DuckAssa, oni su ti koji su sve pokrenuli. Bilo da se radilo o rođendanu, imendanu, vjenčanju ili obljetnici oni su razveseljavali osobe kojima su bili namijenjeni. Koliko god se likovi čine jednostavnima, rađeni su po fotografijama i željama naručioca te stvarno podsjećaju na osobu koju predstavljaju. Većinom su ilustrirane neke specifične situacije, frizure, položaji tijela i oblekica!

Poanta je da su rađeni ciljano za nekoga i to im daje posebnost! Od tada se vide promijene u stilu crtanja, u detaljima, preciznosti i urednosti. S vremenom su dodane boje, obrada na kompjuteru postala je profesionalnija, ali likovi i dalje imaju svoje inicijalne znacajke – velike glave, simpaticne oci i crtani su s ljubavlju.

*Važno je napomenuti da kupnjom predmeta sa crtežom koji je crtan po Vašoj želji ne kupujete prava na crtež. On se stvara po Vašim parametrima no nakon toga ide u galeriju i dostupan je i drugim kupcima. Kupnja prava na crtež je moguća po dogovoru!