ProiZvodi

Vješalica borekPrvi proizvod nastao u Duckassu bila je ručno šivana i oslikana pregača za Majčin dan, davne 2009. godine, pakirana u vrećicu printanu na kućnom printeru te lijepljenu. Veselje i smijeh prilikom darivanja bili su poticaj za sve što je kasnije nastalo. Uz ručno šivane pregačice (kojih danas više nažalost nema), crteži su se počeli pojavljivati na majicama i platnenim vrećicama. Nakon osmišljavanja serije ”Hrvatski izumi” asortiman se proširio na šalice, magnetiće i kasice, a s vremenom su im se pridružili i setovi podložaka za čaše. Vrećice za lavandu su također neko vrijeme bile prisutne, a kišobrani i danas razveseljavaju naše kupce! Svakodnevno se rađaju nove ideje i vjerujemo kako će se ponuda samo širiti. Svi proizvodi su pakirani u ukrasnu ambalažu tako da su odmah spremni za poklanjanje dragim osobama.

Proizvodi se mogu naručivati putem facebooka, maila ili web-shopa. Suvenire sa motivima ”Hrvatski izumi” i ”Znamenitosti grada Zagreba” možete također naći u raznim suvenirnicama, galerijama i shopovima u više hrvatskih gradova!


Love in a circle !Svaki motiv koji Vam se svidi možete naručiti na raznim proizvodima koje imamo u ponudi. Setovi podložaka za čaše dolaze samo u dvije varijante – sa motivima Zagreba ili Izuma, no u slučaju većih narudžbi moguće je i njih raditi po želji. Tehnikom sublimacijskog tiska rade se otisci na šalicama, kasicama i kišobranima. Majice su rađene ili termotiskom (u slučaju individualnih narudžbi) ili visokokvalitetnim printom (u slučaju motiva Zagreba i Izuma).

Niti jedan proizvod nije napravljen unaprijed, u velikim količinama, već se izrađuje individualno nakon dostavljene narudžbe.

Također je moguće naručiti samo ilustracije, bilo u privatne ili poslovne svrhe, za promociju ili samo za uokviriti i gledati na svome zidu u dnevnom boravku.

Izumitelji

Popis postojećih vrsta proizvoda:

⋆ Keramička šalica
⋆ Keramička kasica
⋆ Podlošci za čaše
⋆ Muška i ženska majica
⋆ Platnena vrećica
⋆ Magnet
⋆ Mouse pad
⋆ Kišobran
⋆ Torbica za vodu
⋆ Stakleni sat
⋆ Vješalica

U suradnji sa Draženom Zeljkovićem, animatorom i postproducentom ( www.zeljkovicdrazen.com ) nastala su i dva jednominutna crtića sa DuckAss likovima.
Prvi crtić pod imenom ”A priča?” nastao je odmah na početku, 2008. godine i sudjelovao je na Festivalu jednominutnog filma u Požegi. To je bio eksperiment, upoznavanje i opipavanje terena. Pet godina kasnije, 2013., nastao je drugi crtić ”Croatian inventions”. Mali izumitelji dugo su nas mamili i izazivali da ih oživimo. U taj crtić utrošeno je daleko više vremena i truda, iako traje samo 60 sekundi. Ponovo smo bili u Požegi i gledali ga na velikom platnu, a nakon toga je sudjelovao i na FilmOneFestu u Atlantic Highlands-u.

Croatian_Inventions from Drazen Zeljkovic on Vimeo.

Croatian inventions

Svakom projektu pristupamo sa veseljem i zanimanjem, otvoreni smo za prijedloge i nove ideje tako da nas slobodno kontaktirajte – veselimo se novim prijateljstvima 🙂